Expres

Aeroportul Brașov – destinațiile confirmate de Consiliul Județean

Aeroportul Brașov – destinațiile confirmate de Consiliul Județean. Dan Air, o companie aeriană locală low cost, a anunțat deja curse de pe Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav (AIBG) spre mai multe destinații europene, precum Bruxelles, Barcelona, Londra sau Budapesta.
Dar anunțul a luat prin surprindere Consiliul Județean, instituția care „patronează” obiectivul de investiții. Nimeni din conducerea companiei aeriene nu a luat legătura cu CJ Brașov, în primul rând cu directorul Regiei Autonome „Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav”, Alexandru Anghel.

Invitat marți pentru un interviu la Radio România Brașov FM, președintele CJ Brașov, Adrian Veștea, nu a confirmat cursele date ca sigure de către operatorul aerian.

„Și pe mine m-a luat prin surprindere intenția dumnealor, fără a avea o discuție și fără a face o conferință de presă, în primul și în primul rând, cu directorul Regiei Aeroportul Brașov, fiindcă toate aceste lucruri trebuie prezentate în comun”, a declarat Adrian Veștea.

Aeroportul Brașov – destinațiile confirmate de Consiliul Județean. Șeful CJ dă asigurări că asemenea destinații europene și nu numai vor fi stabilite de la Brașov, întrucât sunt mai multe companii low cost interesate să opereze de pe AIBG.

Vor fi și alte destinații, fiindcă sunt deja companii aeriene low-cost care își doresc să opereze de pe aeroportul din Brașov. După cum ați văzut, am încercat să fiu cât se poate de rezervat, fiindcă sunt o persoană responsabilă și nu arunc în spațiul public tot felul de informații. Fiecare informație vine la timpul potrivit”.

Adrian Veștea a menționat că a primit solicitări ca instituția pe care o conduce să stabilească destinațiile.
Șeful administrației județene a dat asigurări că vor fi cât se poate de multe, după cum vor fi solicitările ferme. El a subliniat că acestea vor fi stabilite în funcție de biletele vândute, astfel încât cursele să fie profitabile pentru companiile aeriene.

Interviul a fost postat și pe pagina de Facebook a președintelui CJ.

Aeroportul Brașov – destinațiile confirmate de Consiliul Județean. Prin urmare, singurele destinații confirmate până în prezent sunt spre Turcia și Grecia, prin curse charter.

Zborul inaugural de pe Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav va avea loc în 15 iunie 2023. Acesta va fi efectuat de o aeronavă a companiei Tarom.
De a doua zi, însă, sunt programate deja zborurile de vacanță spre Grecia și Turcia. Este vorba despre zboruri charter către Creta (Heraklion) și Antalya. Pachetele de vacanță sunt puse în vânzare de o agenție de turism, prezentă la Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
7 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Baliverne. DAR IA UITAȚI CE NU SUNT BALIVERNE: „O asistentă medicală din New York a fost concediată de la locul de muncă după ce a raportat reacțiile adverse ale vaccinului COVID-19 în sistemul VAERS: Nu puteam rămâne tăcută!”„The Spectator Australia:… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 1 an în urmă de către Barbu Gh.
1 an în urmă

[…] plus, Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, a declarat pe subiectul Dan Air: „Și pe mine m-a […]

1 an în urmă

[…] spun că 90% dintre acestea sunt deja confirmate. Asta, deși nu are încă site funcțional, iar președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea, afirma acum două zile că a fost a luat prin surprindere de anunț, pentru că nimeni de la… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] verificare a informațiilor. Cineva a lansat un zvon și toți au înghițit gălușca. Până și autoritățile de la Brașov au fost luate prin surprindere, negând existența aceste zboruri. Președintele CJ Brașov, Adrian Veștea, nu a confirmat […]

1 an în urmă

[…] verificare a informațiilor. Cineva a lansat un zvon și toți au înghițit gălușca. Până și autoritățile de la Brașov au fost luate prin surprindere, negând existența aceste zboruri. Președintele CJ Brașov, Adrian Veștea, nu a confirmat […]

No ma
1 an în urmă

Ma intreb si eu.. Cum tot o dati cu zburatul, cand voi aveti angajati pe aeroport numai directorii, Sefii tehnici si metereologii? Bagajele cine le imbarca,pilotii sau noi,calatorii,ca la Auchan? Magazine sunt in aeroport? Mancam ceva,avem o cafea acolo de… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean, în interviul în care se arăta surprins de anunțul Dan Air privind Aeroportul Brașov, dădea asigurări că asemenea destinații europene și nu numai vor fi stabilite de la AIBG. „Vor […]

Back to top button