Expres

Cum va fi vremea în week-end / Unde va ninge

Cum va fi vremea în week-end

Temperaturile vor fi scăzute în România, dar normale pentru această perioadă a anului. În zonele joase va fi ceață, iar în nordul țării și la munte va ninge.

Potrivit Meteo&Radar, vineri, 25 noiembrie, va ninge local în nordul Moldovei. Dar și în zonele mai înalte din sudul Transilvaniei. Va fi cam frig în nordul, centrul și nord-estul țării, unde maximele nu vor depăși 2 – 5 grade. Mai cald va fi în sudul țării, unde se vor atinge și 10 – 11 grade. 

Sâmbătă, 26 noiembrie, vor mai fi precipitații doar izolat, în special în zonele de munte, în general sub formă de ninsoare. Pe alocuri, vor fi intervale cu ceață.

Duminică, 27 noiembrie, dimineața, pe alocuri vor fi intervale cu lapoviță și ninsoare în nordul țării și pe spații restrânse și în restul țării. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 3 și 7 grade în majoritatea regiunilor țării. Vor fi mai coborâte în centru și nord-est.

Cum va fi vremea în week-end


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button