Expres

Atenție! Ploi, ninsori și vânt puternic

Ploi, ninsori și vânt puternic

ANM a emis astăzi o avertizare meteorologică la nivelul întregii țări. În perioada 18 noiembrie, ora 16.00 – 21 noiembrie, ora 18.00 vor fi precipitații moderate cantitativ, ninsori și intensificări ale vântului.

„În intervalul menționat, temporar, va ploua în cea mai mare parte a țării. Prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20…30 l/mp și izolat 40…50 l/mp. Asta cu precădere în zonele deluroase și montane din vest și sud-vest. În jumătatea de nord a Moldovei se vor semnala precipitații mixte – în noaptea de vineri spre sâmbătă (18/19 noiembrie) și predominant sub formă de ninsoare – începând din noaptea de sâmbătă spre duminică (19/20 noiembrie). Local se va depune strat de zăpadă. Pe alocuri va fi polei. La început, în nordul Carpaților Orientali, apoi pe alocuri și în zona montană înaltă din rest vor predomina ninsorile și se va depune strat nou de zăpadă. Temporar, vântul va prezenta intensificări la munte, în special pe creste, unde rafalele vor depăși 80…90 km/h, mai ales în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, dar local și în zonele joase de relief, cu viteze în general de 45…55 km/h”, au informat meteorologii.  

Ploi, ninsori și vânt puternic


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] – inclus în două avertizări meteo. Este vorba de partea de sud a județului Brașov, care a fost introdusă de ANM în două coduri […]

1 an în urmă

[…] 26 noiembrie, vor mai fi precipitații doar izolat, în special în zonele de munte, în general sub formă de ninsoare. Pe alocuri, vor […]

Back to top button