Expres

Cod galben de furtuni și pentru județul Brașov

Cod galben de furtuni și pentru județul Brașov. Zonele din partea de sud a acestuia au fost introduse în avertizarea emisă de ANM de instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantități însemnate de apă, valabilă în intervalul 12 mai, ora 12.00 – 12 mai, ora 23.00

Cod galben de furtuni și pentru județul Brașov

Meteorologii au detaliat: „În intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină în Oltenia, vestul Munteniei, sud-vestul Transilvaniei, precum și în Carpații Meridionali și local în Carpații Occidentali. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 20-25 l/mp și izolat de peste 40 l/mp. Pe parcursul nopții de duminică spre luni (12/13 mai) va ploua moderat cantitativ (în jurul a 15 l/mp) în sudul Munteniei și al Dobrogei”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
2 luni în urmă

Poate il ia vijelia si pe latraul putinist barbughey, il duce la canal si de acolo la statia de epurare. Dar cred ca la ce infect e latraul nici statia aia de epurare nu ar face fata. Mai bine la… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 2 luni în urmă de către Willy
Back to top button