Expres

Cod galben de furtuni (și) la Brașov

Cod galben de furtuni (și) la Brașov.

ANM a inclus a inclus mai bine de jumătate din țară – și județul Brașov – într-un cod galben de instabilitate atmosferică accentuată. Intervalul de valabilitate este astăzi, 2 iunie, între orele 12.00 și 23.00.

Cod galben de furtuni (și) la Brașov. „În intervalul menționat, local, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină, intensificări ale vântului și vijelii în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei, vestul Olteniei, precum și la munte. În intervale scurte de timp (1 – 3 ore) cantitățile de apă vor fi de 20-25 l/mp și izolat de peste 40 l/mp, îndeosebi la deal și la munte. Astfel de fenomene se vor semnala astăzi, izolat, și în restul țării. În zilele următoare, vremea va fi instabilă în majoritatea regiunilor”, au detaliat meteorologii.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
3 luni în urmă

[…] un nou cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, în care a fost inclus și județul Brașov. Perioada de valabilitate este 5 iunie, ora 12.00 – 5 iunie, ora […]

Back to top button