Expres

Cei opt bărbați care au furat mai multe aparate tip PayPoint, arestați preventiv

 

Cei opt bărbați care au furat mai multe aparate de tip PayPoint și au realizat un prejudiciu de 50.000 de euro au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Ei au fost duși în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. Tribunalul Constanța a admis, aseară, propunerea de arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor opt bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 46 de ani, din localitatea Ciobanu, suspectați că au sustras aparate de tip PayPoint. Decizia instanței nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Constanța. Anchetatorii au stabilit că cei opt bărbați au furat trei aparate tip PayPoint din magazine din județul Constanța, au comis alte patru furturi de la standuri de țigări din județele Constanța, Vrancea și Ialomița. De asemenea, sunt suspectați de furt calificat și tentativă de furt calificat la două ferme din judeţul Constanța și de o tentativă de furt calificat la un ATM din județul Tulcea. În plus, există probe că respectivii bărbați ar fi comis alte 17 tentative de furt la aparate tip PayPoint din județele Constanța, Tulcea, Ialomița, Bacău, Vrancea, Brăila, Giurgiu și Teleorman. Valoarea totală a prejudiciului este de aproximativ 50.000 de euro.
În urma perchezițiilor, anchetatorii au ridicat de mai multe obiecte vestimentare, scule folosite la comiterea infracțiunilor, telefoane mobile, cartele SIM, stații de emisie recepție, precum și autoturisme.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare