Expres

Ce vrea să facă primarul Brașovului în zona IUS – Lubrifim – Lemexim

Ce vrea să facă primarul Brașovului în zona IUS – Lubrifim – Lemexim.

Allen Coliban a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că astăzi a expirat fostul PUZ al platformei menționate, aprobat în 2018 și care prevedea construirea unei păduri de blocuri: „Foarte multe apartamente și aproape deloc spațiu verde”.

Ce vrea să facă primarul Brașovului în zona IUS – Lubrifim – Lemexim. „Din punct de vedere al oportunității, direcția în care mergem și pe care am propus-o din 2020 este aceea de identificare a soluțiilor pentru amenajarea unui parc. Lucrăm pe 2 direcții, ambele fezabile“, a precizat Allen Coliban.

Direcțiile pe care edilul va miza sunt: „Colaborăm cu proprietarii de terenuri de acolo, facem un nou PUZ împreună cu ei, prin care ne cedează suprafețe pentru construirea unui parc de mari dimensiuni în zonă. Sau mergem pe calea legală a exproprierii. În curând vom avea gata studiul de fezabilitate pe care îl avem contractat și în lucru”.

Și Allen Coliban a recunoscut că „va mai dura. Va fi mult de muncă. Mergem înainte cu viitorul parc de la IUS”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
multumit
8 luni în urmă

Ala nu-i terenul lu’ Tiriac? Face ce vrea muschii lui acolo !
Sunt curios cum face colibanu’ exproprierea.Sau…nu cumva mai vrea un mandat si a inceput campania electorala?

8 luni în urmă

[…] Ce vrea să facă primarul Brașovului în zona IUS – Lubrifim – Lemexim […]

Mirciulica
8 luni în urmă

Daca spune ca il face in mandatul urmator nu il crede nimeni..in 3 ani facea 100 de parcuri dar doar abureala ! Niste blocuri mai sunt nevoie ,se mai descongestioneaza Bacaul, Buzaul, Galatiul , Prahova , se mai sparge gasca… Citeşte mai mult »

Back to top button