Expres

Ce va fi cu Cetatea Brașovului

Ce va fi cu Cetatea Brașovului.

Subiectul zilei de astăzi, pentru brașoveni, a fost Cetățuia de pe Dealul Straja. Detalii, AICI și AICI.

„Voi, brașovenii, prin presiune publică, ați reușit să împiedicați transferul Cetățuii Brașov la MAI sau la Ministerul Educației. Autoritățile centrale au retras punctul referitor la Cetate de pe ordinea de zi a Ședinței de Guvern de azi. Există acum și un angajament public al Ministrului Finanțelor că vom fi invitați la discuții pentru a găsi soluția prin care Cetatea să redevină a Brașovului și a brașovenilor”, a declarat primarul Allen Coliban.

Ce va fi cu Cetatea Brașovului. Adrian Câciu, ministrul Finanțelor, a declarat pe acest subiect: „Am retras memorandumul. Urmează discuții cu autoritățile locale în vederea stabilirii pașilor pentru darea în administrare”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
21 zile în urmă

Iar minte premarele care este. Citeam prin ziare ca Vestea a vorbit cu retardul Ciuca sa retraga subiectul de pe ordinea de zi.

20 zile în urmă

[…] Președintele Consiliului Județean Brașov a reacționat în cazul Cetățuii, după ultimele declarații ale primarului Allen Coliban – Detalii, AICI. […]

Back to top button