Expres

Ce a spus Adrian Veștea în „cazul Cetatea Brașovului”

Ce a spus Adrian Veștea în „cazul Cetatea Brașovului”.

Președintele Consiliului Județean Brașov (PNL) a reacționat după ce primarul Allen Coliban a menționat argumentele sale ca Cetățuia să intre în administrarea Municipalității – Detalii, AICI. Probabil și pentru că edilul USR-ist s-a luat de „doctorul Bode”, de asemenea liberal.

Ce a spus Adrian Veștea în „cazul Cetatea Brașovului”

„Cetățuia Brașovului este a brașovenilor și așa trebuie să rămână! Nu este nici motiv să facem gălăgie pe Facebook, nici să creăm un subiect de campanie. Cetățuia este un bun pentru care noi, cei aleși în fruntea comunităților locale, trebuie să ne luptăm! Eu am mai dus o astfel de luptă pentru Cetatea Râșnov, însă nu pe Facebook, ci instituțional. Și am câștigat acea luptă. Așa voi face și acum“, a relatat Adrian Veștea.

Șeful liberalilor brașoveni a precizat în continuare: „Comunitatea brașoveană, prin instituțiile administrației publice locale – fie Consiliul Județean Brașov, fie Primăria Municipiului Brașov – trebuie să administreze acest monument. Mă alătur demersurilor instituționale făcute pentru acest bun al brașovenilor. Eu cred că miza este Cetățuia, nu scandalul. În acest sens, în ultima perioadă am avut mai multe discuții cu reprezentanții Guvernului, iar astăzi am înaintat o solicitare Executivului, prin care cer ca autoritățile locale să fie consultate cu privire la acest obiectiv”.

Să înțelegem că și Consiliul Județean Brașov ar dori să ia în administrare Cetatea Brașovului?!…

„Cetățuia Brașovului trebuie să fie un obiectiv turistic de care să se bucure atât brașovenii, cât și oaspeții noștri“!”, a concluzionat Veștea.

Altfel, Adrian Veștea a menționat că a discutat cu premierul Nicolae Ciucă, scoțându-se punctul privind Cetățuia Brașovului de pe ordinea de zi a ședinței de guvern de astăzi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Jos labele jegoase de pe Cetatuia Brasovului! Jos labele jegoase si paroase de pe Brasov! Pe acele labe jegoase ar trebui sa stea catuse!

1 an în urmă

[…] Subiectul zilei de astăzi, pentru brașoveni, a fost Cetățuia de pe Dealul Straja. Detalii, AICI și AICI. […]

Back to top button