Economic

Brașovul caută investitori la München

Brașovul caută investitori la München.

Orașul nostru va avea propriul stand, situat lângă cel al României. Va prezenta și promova oportunitățile de investiții pe care le oferă Brașovul. Este singurul oraș din România care se promovează printr-un stand propriu la Expo Real de la München. Evenimentul este organizat în Centrul Expozițional Messe în perioada 4-6 octombrie.

Alături de Municipalitate și de Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov (AMB), sunt 6 parteneri privați – Urban Invest, Cartier Coresi, Maurer Imobiliare, AFI Brașov, Elmas și Aro Palace.

„Brașovul și-a propus să se poziționeze ca una dintre cele mai bune destinații de investiții din România și chiar din Europa de Sud-Est, mai ales în contextul actual, când mulți dintre investitorii europeni caută să își relocheze afacerile din anumite țări în zone mai sigure. Tocmai de aceea, este o perioadă în care trebuie să acționăm proactiv, să mergem noi către potențialii investitori și să le prezentăm ce are Brașovul de oferit”, a declarat primarul Allen Coliban pentru brasovcity.ro. El a dat, iarăși, Clujul model de bune practici. 

Cu această ocazie, Municipalitatea și AMB vor lansa și platforma dedicată celor care sunt în căutarea unei destinații pentru dezvoltarea sau relocarea de investiții, investbrasov.org.

Brașovul caută investitori la München.

În cadrul Expo Real, delegația Brașovului va avea întâlniri cu potențiali parteneri în domeniul infrastructurii urbane – piste de biciclete, pasaje rutiere, corpuri de școală din containere, extinderea domeniilor schiabile, parcări – interparking, regenerare urbană, mobilitate verde, energie verde, dar și cu finanțatori, cum ar fi Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare, Banca Europeană de Investiții și Banca Mondială. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Brașovul caută investitori la München […]

1 an în urmă

[…] de presă, importanța și rezultatele participării Brașovului la cea de a 24-a ediție a Expo Real din München. Este cel mai mare târg comercial pentru proprietăți și investiții din […]

Back to top button