Expres

Brașovul este în toiul pregătirilor de Crăciun

Brașovul este în toiul pregătirilor de Crăciun. Astfel, concomitent cu pregătirile pentru târgul festiv are loc și acțiunea de împodobire a centrului municipiului Brașov. Astăzi, o echipă de muncitori amplasa ornamente pe str. Nicolae Iorga din oraș.

Amintim că, din 2 noiembrie a început depunerea dosarelor pentru Târgul de Crăciun de la Brașov. Meșteșugarii și agenții economici care doresc să participe la Târgul de Crăciun din Piața Sfatului și în celelalte piețe din Centrul Vechi al Brașovului pot depune dosarele de selecție până în data de 7 noiembrie.

Brașovul este în toiul pregătirilor de Crăciun…


Persoanele care doresc să participe trebuie să fie entități juridice (SRL, PFA, PFI, IF, II, asociații și fundații). Operatorii economici pot opta pentru închirierea căsuțelor de lemn sau pentru folosirea propriilor food-truck-uri.
Târgul de Crăciun va funcționa în perioada 30 noiembrie 2022 – 3 ianuarie 2023.
Va avea următorul program de funcționare:
Luni – Joi 14:00 – 22:00,
Vineri – Duminică (și în zilele de sărbătoare națională) 10:00 – 22:00.
Repartizarea căsuțelor se va face în 28 – 29 noiembrie.

Solicitările se pot depune online. Data limită este 7 noiembrie 2022, ora 23:59. Solicitările pot fi depuse și fizic, la Primăria Municipiului Brașov, B-dul Eroilor nr.8 – Centrul de Informare pentru Cetățeni (program L-J 8.00-14.00, V 8.00-13.00), până în data de 07.11.2022, ora 14:00. Mai multe informații – aici.

Vezi și:

Se depun dosarele pentru Târgul de Crăciun de la Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button