Expres

Brașovul a ratat finala – poate anul viitor / Ce a spus primarul Allen Coliban

Brașovul a ratat finala.

Cele trei orașe calificate în finala pentru titlul de „Capitală Verde Europeană” sunt Graz (Austria), Guimaraes (Portugalia) și Vilnius (Lituania).

Brașovul a ratat finala. „Drumul Brașovului spre titlul de «Capitală Verde Europeană» nu se oprește aici, ci abia începe. Brașovul este un reper în România în privința orașelor verzi și al aplicării principiilor de dezvoltare sustenabilă. În ultimii 3 ani, orașul nostru a făcut pași concreți pentru rezolvarea problemelor istorice de mediu, lucru vizibil și din cifrele oficiale“, a declarat primarul Allen Coliban.

„Vom continua, pentru că aplicarea măsurilor cuprinse în planul nostru de acțiune pentru Brașovul Verde reprezintă pași concreți în tranziția către un oraș-model, un oraș ce oferă o calitate superioară a vieții. Cu fiecare lună, cu fiecare proiect, Brașovul se dezvoltă în această direcție. Până la candidatura de anul viitor, vom avea și mai multe argumente care să ne susțină acest demers – noi piste de biciclete, noi amenajări de parcuri, noi surse regenerabile de energie, noi proiecte de înverzire a spațiului public, noi politici privind mobilitatea durabilă”, a mai spus edilul orașului de la poalele Tâmpei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
1 an în urmă

Nu iti e ba rusine sa minti in halul asta? Crezi ca in finala se uita juriul cum e maturat doar in fata Primariei? De mizeria si jegul de pe strazi nu zici nimic? Ies maine si masor 10 metri… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] Brașovul a ratat finala pentru titlul de Capitală Verde a Uniunii Europene – Detalii, AICI. […]

1 an în urmă

[…] ambasador al Statelor Unite, Ann Kavalec, s-a întâlnit astăzi cu primarul Allen Coliban și viceprimarul Flavia Boghiu pentru a discuta despre oportunitățile de investiții și de […]

Back to top button