Politic

PNL Brașov – „Oare ce le mai ascunde brașovenilor primarul Allen Coliban?”

PNL Brașov l-a „atacat” pe Allen Coliban, după ultima ședință a Consiliului Local.

PNL Brașov. „Cenzura USR la Brașov se manifestă prin gestul primarului Allen Coliban, cel ce încalcă libertatea de exprimare și Constituția României”, potrivit unui comunicat de presă postat pe pagina de Facebook a TNL Brașov:

„În ședința extraordinară de joi a Consiliului Local al Municipiului Brașov, primarul Coliban a dovedit dispreț față de reprezentanții brașovenilor și a încălcat, încă o dată, legea fundamentală a României, Constituția. Acesta a fost un nou exemplu de lipsă de transparență și cenzură, un obicei cu care, din păcate, administrația USR ne-a obișnuit la Brașov, luând în batjocură dorința și vocea cetățenilor.

Trebuie să ne amintim de incidentul în care viceprimarul Flavia Boghiu a încercat să îndepărteze din sala de Consiliul Local doi jurnaliști care doreau să asiste la ședințele publice ale CL Brașov, USR recidivează, acum prin faptele comise de primarul Allen Coliban .

Primarul a întrerupt transmisiunea live, tocmai când colegul nostru Ciprian Chiricheș solicita informații și explicații de la conducerea RIAL despre situația dezastruoasă în care se află societatea, blocând astfel accesul cetățenilor la informațiile despre modul în care este administrată acea societate.

Nu este prima dată când edilul USR alege să se comporte netransparent față de brașoveni.

PNL Municipiul Brașov condamnă vehement faptele primarului și ale administrației USR și va lua măsurile legale de rigoare în acest sens”.

Și PSD Brașov l-a luat „în vizor” în această săptămână pe edilul Coliban – vezi AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
28 zile în urmă

Usereul s-a catarat pe valul emotional al cetatenilor revoltati de magariile pesediste-udemeriste-Alde. Cand s-au vazut cu sacii in caruta au dat-o in oengisme, si-au pus latraii de partid sa injure lumea, sa denigreze lumea, sa ia la misto lumea si… Citeşte mai mult »

Ultima modificare a 28 zile în urmă de către Willy
26 zile în urmă

[…] mâine, de la ora 16.30, în cadrul consultării pe care o avem la CATTIA”, a declarat primarul Allen Coliban, potrivit […]

4 zile în urmă

[…] mobilitate și de poluare, de trafic și așa mai departe“, a declarat, printre altele, primarul Allen Coliban, potrivit […]

Back to top button