Expres

Avertizare RO-ALERT pentru Brașov / Oamenii se plâng că mai mult i-a speriat alarma nocturnă

Avertizare RO-ALERT pentru Brașov.

Actualizare: ISU Brașov, despre mesajul RO-ALERT de la ora 2.32

O avertizare RO-ALERT a fost trimisă la ora 2.32 de către ISU Brașov pentru brașoveni și cei aflați în zonă.

„Avertizare meteo de vânt puternic. Perioada de manifestare 19.02. 2023 2:20 – 6.00. Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotecție! Apelați serviciul de urgență 112 numai în caz de necesitate. ISU Brașov”.

Mesajul a fost transmis și în limba engleză.

Pe rețelele de socializare oamenii s-au plâns că au fost treziți din somn și că alerta le-a indus un atac de panică.

„Bună seara… dimineața… aș vrea să știu cine sau ce serviciu al statului se ocupă cu trimiterea de avertizări RO-alert și unde aș putea să depun o plângere … și eu și soțul era să murim de inimă… ne-au dat alerta ambele telefoane, deși oprisem această opțiune. Nu e posibil așa ceva… la ora 2:30 dimineața tu trimiți avertizare?!?… înțeleg că e o situație specială, dar dacă muream de inimă… ce mai făceam cu RO-alert?!?”.

Comentariile au venit imediat.

„Subscriu, am pățit la fel, nu e posibil așa ceva!!!”.

„Cred că toți am face o plângere în acest caz! Este inadmisibil să se trimită la astfel de ore! Nu este ptr prima dată!”.

„Eram la baie, am avut sentimentul că e sfârșitul lumii… 3 telefoane urlau neîncetat… Ferească Dumnezeu… Bate vântul… Dar așa ceva…”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
7 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
alerta
1 an în urmă

Azi noapte vantul batea/RO-alert te anunta .Cam asa ar trebui sa sune cantecul Mariei Tanase!

jonelul
1 an în urmă

Asta ca o demonstratie ca imbecilii pot sa-si faca simtita prezenta oriunde si oricand, daca mai era nevoie ! Sau mai bine spus, niciodata nu este exclus si nici prea tarziu ca sa te-talnesti cu un imbecil pe cararea vietii… Citeşte mai mult »

Maria
1 an în urmă

Sub orice critica.
Propun sa emita alerte si pentru soare puternic, gheata pe trotuare, grindina, ploi cu descarcari electrice.
Poate e vreun prost care nu are instinctul natural de a se proteja folosindu-si propriul creier.

LawSpirit
1 an în urmă

Este obligația autorităților să emită aceste alerte și este vorba despre un sistem instituit pentru protecția tuturor. Este una dintre puținele măsuri pozitive prin care ne aliniem și noi statelor civilizate, iar unii români se trezesc să critice fără să… Citeşte mai mult »

Barbu Gh.
Răspunde la  LawSpirit
1 an în urmă

LawMind, sperăm că nu te-ai puit. Așa-i că te-ai injectat și acum încă te fălești că ai crotal electronic? Și ca să fii „aliniat” aplauzi ca foca la „slava hucraina”? Ba chiar începi să salivezi gândindu-te la ce meniuri ar… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] Avertizare RO-ALERT pentru Brașov / Oamenii se plâng că mai mult i-a speriat alarma nocturnă […]

1 an în urmă

[…] mesajul RO-ALERT. Reprezentanții ISU Brașov au transmis astăzi un punct de vedere referitor la mesajul RO-ALERT de sâmbătă spre duminică noapte, de la ora 2.32. Avertizarea meteo de vânt puternic i-a speriat pe mulți. Treziți din somn, oamenii spun… Citeşte mai mult »

Back to top button