Expres

ISU Brașov, despre mesajul RO-ALERT de la ora 2.32

ISU Brașov, despre mesajul RO-ALERT. Reprezentanții ISU Brașov au transmis astăzi un punct de vedere referitor la mesajul RO-ALERT de sâmbătă spre duminică noapte, de la ora 2.32. Avertizarea meteo de vânt puternic i-a speriat pe mulți. Treziți din somn, oamenii spun că au făcut atacuri de panică sau doar s-au enervat. Mulți consideră că a fost exagerată avertizarea. Dar mai ales nepotrivit momentul.

ISU Brașov, despre mesajul RO-ALERT. „Mesajul RO – Alert a fost transmis pentru a înștiința populația despre un potential pericol având în vedere că ne aflam sub incidență codului portocaliu de vânt și vijelii.
Sistemul RO-ALERT este folosit în situații majore în care viața și sănătatea cetățenilor sunt puse în pericol, cum ar fi fenomene meteo extreme, inundații amenințătoare, atac terorist sau alte situații care amenință grav comunitățile.
Suntem conștienți de disconfortul creat și ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri, însă transmiterea acestor mesaje este imperios necesară având în vedere scopul pentru care a fost conceput Sistemul de avertizare RO-ALERT.
Dezactivarea opțiunii de primire a mesajelor pe terminalele mobile nu este recomandată, având în vedere efectele ce pot fi generate asupra vieții comunităților în cazul producerii situațiilor de urgență, ce vă pot pune viața în pericol”
, e răspunsul celor de la ISU Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
9 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
1 luna în urmă

Dar bine mai imbecililor, spuneti va rog ce mare rahat de pericol a fost ? S-a daramat ceva ? S-a prabiusit ceva ? Sau a fost numai o aiureala de alerta ? Cand dati alerta rosie la ora 2,30 noaptea,… Citeşte mai mult »

Willy
1 luna în urmă

Niste nesimtiti ai aroganti! Au vrut ei sa arata ca ce grijulii sunt ei cu populatia, cum vegheaza si informeaza ei ca bate vantul, bai nene, bai! Ca noi nu vedeam pe geam ca bate vantul, trebuia RoAlertul _ulii sa… Citeşte mai mult »

1 luna în urmă

[…] ISU Brașov, despre mesajul RO-ALERT de la ora 2.32 […]

Barbu Gh.
1 luna în urmă

Ăsta este „profesionismul” angajaților de la I.S.U. Mulți nu știu dar geme structura asta de rebuturi bipede cum ar fi foști hoțipătari, mici, grași și neșcolarizați. Taman buni pentru I.S.U. sau alte „servicii” militaurizate.

Mirciulica
1 luna în urmă

Sa distrat un cretin .probabil plictiseala mare la schimbul 3 .Daca era ceva serios .acum isi cereau scuze ca ia prins nepregatiti .Eu l as pune pe liber pe ala dar sigur e protejatul cuiva

Dan
1 luna în urmă

Ce imbecili plătiți din banii statului. Fi-mi-ar silă de jegoși.

Claudiu hermelin
1 luna în urmă

Puteti sa va bagati alerta in…….

Lidia
1 luna în urmă

Sa zicem,cu indulgenta ca avea vreun rost acel mesaj. Nu se putea trimite pana in ora 20.00-21.00 seara? Fix la 2.30 noaptea au fost luminati? M-am gândit ca este cutremur dacă au luat decizia sa trimita mesaj la acea ora.… Citeşte mai mult »

11 zile în urmă

[…] la ora de iarnă se va face duminică, 29 octombrie 2023, atunci ora 4.00 devine ora 3.00. Scopul acestei […]

Back to top button