Expres

Autoritățile din Brașov, blamate că au eutanasiat ursulețul care a ajuns în parcarea mall-ului

Autoritățile din Brașov sunt blamate de cetățeni pentru că l-au eutanasiat pe ursulețul care a ajuns în parcarea mall-ului AFi, la primele ore ale zilei de 4 iunie. Oamenii consideră că autoritățile au dat dovadă, din nou, de incompență atunci când vine vorba despre gestionarea situației urșilor din Brașov.


Amintim că, după ce ursulețul și-a făcut apariția în Răcădău și pe Calea București, ursulețul a ajuns în 4 iunie în parcarea mall-ului, unde, fiind foarte speriat, a căzut de la etajul 1, după care a mers pe strada Română, unde a fost prins de echipa de intervenție. Reprezentanții Primăriei Brașov susțin că eutanasierea a fost necesară din cauza rănilor suferite de animal.


Iată ce ne-au scris cititorii mytex.ro:

Chiar nu putea fi salvat? Lipsa de implicare a autorităților! Normal că s- a cățărat și a căzut, speriat și hăituit.


-Hăituim, schingiuim și ucidem. Atât știm, atât putem, atât dorim. Dar vrem să trăim frumos și bine. Cât mai bine. Cum am putea? Suntem capabili? Vai de noi, și mai ales, vai de tot ceea ce se află în jurul nostru…


-Oricum autoritățile sunt depășite ! Știți câți urși sunt în țara noastră , 8000 de urși ! Vinovați sunt cei care au defrișat pădurile mulți ani cei care s-au perindat la Putere și nu de acum .


-S-a plimbat o săptămână pe străzi, nu au putut să îl tranchilizeze și să îl ducă în pădure. Mai ușor le-a fost să îl omoare. Țară de incompetenți!!


-S-a rezolvat cu cea mai simpla solutie: EUTANASIEREA! Oare de cabinete veterinare și medici veterinari nu s-a auzit?????


-Bietele animale,sunt in Căutare de hrana,nimeni nu le protejează și nimeni nu are grija lor.
Trist.


-Le ati distrus habitatul.  Nu mai au mâncare, mai există în ” păduri  …tarcurile unde se puneau mâncare pentru animale ??


-N-ați fost în stare să-l dirijati spre padure, l-ati speriat de l-ati omorat! Incompetentilor! Criminalilor!

Mai multe reacții – aici.

Vezi și: Video cu ursulețul care a fost eutanasiat după ce a ajuns în parcarea mall-ului AFI

Pui de urs eutanasiat după ce a căzut de la etajul 1 al parcării mall-ului AFI (foto)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
3 luni în urmă

[…] Vezi și: Autoritățile din Brașov, blamate că au eutanasiat ursulețul care a ajuns în parcarea mall-ului […]

Back to top button