Expres

Pui de urs eutanasiat după ce a căzut de la etajul 1 al parcării mall-ului AFI (foto)

Puiul de urs care a umblat zilele trecute prin Răcădău și pe str. Calea București din Brașov a fost prins și eutanasiat în această dimineață. Potrivit Primăriei Brașov, animalul a fost eutanasiat din cauza rănilor suferite prin cădere de la înălțime, în parcarea mall-ului AFI.

„În această dimineață a fost prins ursul care umbla săptămâna trecută prin Răcădău și pe Calea București. Din păcate, din cauza rănilor pe care le avea, în urma încercării de a sări de la mare înălțime, răni incompatibile cu viața, ursul a fost eutanasiat. Astăzi, în jurul orei 4.30, ursul a intrat în parcare la AFI.

După ce a urcat la etajul 1 al parcării, a găsit un balcon, pe unde a încercat să iasă. A căzut de acolo și s-a rănit, după care a mers pe strada Română, unde a fost prins de echipa de intervenție. Având in vedere rănile pe care le avea, s-a luat decizia eutanasierii lui. De la intrarea in parcarea mall-lui și până la prinderea lui a fost monitorizat de echipa de intervenție și nu a reprezentat nici un risc pentru brașoveni”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
3 luni în urmă

[…] Pui de urs eutanasiat după ce a căzut de la etajul 1 al parcării mall-ului AFI (foto) […]

Back to top button