Expres

Aeroportul Braşov, primele destinaţii importante de zbor

Aeroportul Braşov, primele destinaţii importante de zbor. După mulţi ani de aşteptare, Braşovul va avea în sfârşit aeroport, primele curse aeriene fiind programate în luna iunie a anului viitor.

Deşi momentan nu este nimic oficial, directorul Aeroportului Internaţional Braşov, Alexandru Anghel, a vorbit în exclusivitate pentru www.mytex.ro despre companiile aeriene care vor opera, dar şi despre destinaţiile cele mai importante. O veste bună este că vor exista curse charter către destinaţiile de vacanţă preferate, astfel că braşovenii nu vor mai fi obligaţi să meargă la Otopeni pentru a zbura către Antalya sau Egipt.

„Am început discuţii cu companii aeriene. Am discutat cu toţi care sunt prezenţi pe piaţă. Nu dau nume, dar este evident că nu o sa vină o companie de afară care nu are experienţa pieţei româneşti. Cu cei care ştiu piaţa discutăm aproape zilnic. Am transmis date, colectăm date din piaţă, ne-am reajustat tarifele, să fim mai atractivi. Încercăm să strângem date să oferim companiilor aeriene informaţii despre primele curse care ar putea fi operate, să avem un grad bun de încărcare”, a declarat Alexandru Anghel.

Aeroportul Braşov, primele destinaţii importante de zbor. „Germania, Anglia, Italia”

„În ceea ce priveşte destinaţiile, bineînţeles că discutăm despre Europa. Germania este foarte importantă pentru Braşov, atât din punct de vedere etnic, cât şi al business-ului. Sunt multe companii cu capital german care au investit. Germania ar fi prioritară, ar mai fi Anglia, Italia. Este esenţial la început să avem acces către hub-uri. Chiar dacă nu vom avea o paletă largă de destinaţii, măcar să avem aceste hub-uri. Să avem câteva destinaţii principale. Prin conexiune să poată să ne asigure conectivitate bună în Europa şi în afara ei”, a adăugat Alexandru Anghel.

Charterele către destinaţiile de vacanţă reprezintă un punct important pentru Aeroportul Internaţional Braşov.

„Cursele charter care erau doar pe sezon de vară s-au permanentizat. Deja am avut solicitări pentru curse către Antalya sau Egipt. Cu siguranţă vor fi curse către destinaţii estivale”, a mai spus directorul Aeroportului Internaţional Braşov.

După cum a anunţat Melinda Ţuţuianu pe pagina de Facebook, deja s-au lansat pachetele charter Braşov – Antalya. Vor fi curse în fiecare sâmbătă, în perioada 17 iunie – 30 septembrie 2023.

Aeroportul Braşov primele destinaţii importante de zbor | MyTex.ro
FOTO: Facebook Melinda Ţuţuianu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
7 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Aeroportul Braşov, primele destinaţii importante de zbor […]

1 an în urmă

[…] ferată spre Aeroportul Internaţional Braşov. Calea ferată care va lega Gara Braşov de Aeroportul Internaţional Braşov ar putea fi gata […]

1 an în urmă

[…] abordate de controlorii de trafic întruniţi la Braşov s-a regăsit şi una care vizează direct Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav. Anume, prezentarea zonei controlate Braşov şi a stadiului implementării […]

stop mafia
1 an în urmă

toate reprezentatiile sunt nule ! stop propaganda pentru profit, actionari ilegitimi. https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/56732 LEGE nr. 31 din 16 noiembrie 1990 (**republicată**) privind societățile Articolul 128, aliniatul 2 (2) Orice convenție prin care acționarul se obligă a exercita dreptul de vot în… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] știe, s-a anunțat că Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav va fi operaţional la jumătatea lunii iunie a anului […]

1 an în urmă

[…] iți aduce calatatorii pe distante scurte, dar și discuții multe cu persoanele din anturajul apropiat. Printre […]

Back to top button