Expres

Vizită la Aeroportul Braşov. AMR 255 zile – Galerie Foto + Video

Vizită la Aeroportul Braşov. Primul zbor oficial de pe Aeroportul Internaţional Braşov este programat pentru jumătatea lunii iunie a anului 2023. Se fac ultimele pregătiri pentru momentul în care primul avion va decola.

Totul miroase a „nou”, încă de la intrarea în aeroport, unul cochet. Coloritul ales este unul prietenos şi totul este aproape gata să îi întâmpine pe pasageri. După ce vor scăpa de formalităţi, aceştia vor avea multe modalităţi să îşi petreacă timpul până la îmbarcare. În incintă vor fi zone comerciale, dar şi restaurante, care vor oferi o privelişte interesantă, chiar spre locul unde vor fi parcate avioanele şi spre pista de decolare/aterizare.

Vizită la Aeroportul Braşov. Mytex.ro a vizitat Aeroportul Internaţional Braşov şi vă prezintă un tur complet, toate detaliile fiind prezentate de directorul Alexandru Anghel.

Toate etapele parcurse împreună cu Alexandru Anghel mai jos:

Vom continua în zilele următoare cu informaţii despre job-urile disponibile, companiile aeriene care vor opera pe AIB, destinaţiile cele mai importante şi alte aspecte.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Vizită la Aeroportul Braşov. AMR 255 zile – Galerie Foto + Video […]

1 an în urmă

[…] de job-uri disponibile la Aeroportul Braşov. Aeroportul Intenaţional Braşov îşi va începe oficial activitatea la jumătatea lunii iunie 2023. Până la primul zbor, se va […]

1 an în urmă

[…] momentan nu este nimic oficial, directorul Aeroportului Internaţional Braşov, Alexandru Anghel, a vorbit în exclusivitate pentru http://www.mytex.ro despre companiile aeriene care […]

1 an în urmă

[…] oficial activitatea pe 15 iunie, până atunci fiind necesară completarea organigramei. Directorul Alexandru Anghel a declarat pentru MyTEX că vor fi scoase la concurs cel puţin 51 de posturi, numărul putând […]

Back to top button