Expres

Aeroportul Brașov. Laude și mulțumiri adresate… brașovenilor

Aeroportul Brașov. Laude și mulțumiri adresate… brașovenilor. Cel puțin 60.000 de oameni – acesta fiind numărul tichetelor simbolice de îmbarcare distribuite de organizatori au vizitat sâmbătă și duminică Aeroportul Internaţional Braşov Ghimbav, în Zilele Porților Deschise. „Un vis devenit realitate! Vă mulțumesc tuturor pentru încredere și susținere!”, a afirmat, la finalul celor două zile, Adrian Veştea, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov.
Așa cum remarcam și aici, deşi participarea a fost masivă, totul a fost foarte bine organizat, atmosfera a fost una de entuziasm, generată de realizarea în sine, dar și de spectacolele aviatice și concertele oferite, iar în cele două zile nu au fost înregistrate incidente și curățenia a fost impecabilă. Lucruri remarcate și de prefectul Brașovului, Cătălin Văsii, care, atât în numele Instituției Prefectului Județul Brașov, cât și al său, personal, a adresat „cele mai sincere mulțumiri pentru modul ireproșabil în care s-a derulat parteneriatul dintre Consiliul Județean Brașov, Primăria Oraşului Ghimbav şi Instituția Prefectului Județul Brașov pentru organizarea Zilelor Porților Deschise la Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav, 10-11 iunie 2023”. De asemenea, reprezentantul Guvernului în teritoriu a avut doar „cuvinte de mulțumire și apreciere pentru modul profesionist și dedicat în care au acționat efectivele Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Grupării Mobile de Jandarmi, Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Brașov, care au avut misiunea de a veghea la buna desfășurare a manifestării, de a asigura ordinea și siguranța publică, precum și fluidizarea accesului. Datorită lor, dar și atitudinii vizitatorilor, a fost posibil ca în cele două zile să nu se înregistreze nici un eveniment negativ deosebit, în condițiile unei participări-record, de peste 50.000 de persoane.
Mulțumesc RATBV SA, pentru că s-a achitat cu brio de misiunea complexă de a asigura transportul participanților la și de la aeroport în cele două zile
”.
Nu în ultimul rând, prefectul a remarcat faptul că vizitatorii au avut un comportament exemplar. „Se cuvine să evidențiez faptul că brașovenii și oaspeții noștri din alte județe au onorat cum se cuvine, printr-un comportament exemplar, un eveniment de înaltă ținută, o bucurie a comunității noastre. Vă mulțumesc tuturor și vă asigur de respectul meu”, a transmis Cătălin Văsii.

„Îmi închei misiunea numărul unu din activitatea mea”

La finalul evenimentului „Zilele Porţilor deschise de la Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav”, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, a amintit că din 15 iunie aeroportul va începe să funcţioneze şi a subliniat faptul că de la data menţionată „îmi închei misiunea numărul unu din activitatea mea de până acum. Nu va fi responsabilitatea mea dacă apa este scumpă la un magazin, dacă a întârziat avionul sau dacă s-au pierdut bagaje. Vor fi alte persoane cu responsabilităţi, pe care vă rog să le trageţi la răspundere, fiindcă doar astfel putem obţine ceea ce ne dorim – un aeroport funcţional la standarde cât mai bune”.
El a ţinut să mulţumească, încă o dată, echipei de implementare a proiectului, dar şi celor care s-au implicat în organizarea evenimentului din 10 şi 11 iunie.
„Vreau să mai spun un lucru de suflet pentru mine: să mulţumesc încă o dată celor care au sprijinit proiectul – echipa Consiliului Judeţean Braşov, dumneavoastră – braşovenii, instituţiile statului. Inclusiv evenimentul din aceste două zile a fost posibil cu o implicare foarte mare şi cu sacrificii din partea multor oameni, unii aflaţi în activitatea de serviciu, dar foarte mulţi voluntari, precum şi cu sprijinul multor instituţii, autorităţi şi parteneri din mediul privat”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
5 luni în urmă

[…] Aeroportul Brașov. Laude și mulțumiri adresate… brașovenilor […]

Willy
5 luni în urmă

Jurnalism a la tanti Lili: pretinde ca au fost “Cel puțin 60.000 de oameni – acesta fiind numărul tichetelor simbolice”. Ca la final sa mai dreaga busuiocul: “în condițiile unei participări-record, de peste 50.000 de persoane”.

multumit
Răspunde la  Willy
5 luni în urmă

60.000 de la Madam Jighira(sa ne traiasca!),50.000 de la Vasai(sa ne traiasca!)
Las-o asa…

Back to top button