Expres

Aeroportul Brașov. Fly Lili – zboruri la și de la Bologna, de 3 ori pe săptămână / De când

Aeroportul Brașov se anunță a fi o „casă bună” pentru compania Fly Lili, care va începe să efectueze zboruri din orașul nostru de la finele lunii iunie.

Pe site-ul oficial al Aeroportului Bologna s-a precizat, oficial, că Fly Lili va efectua zboruri din orașul italian către Brașov începând din 21 iulie. Cursele Brașov – Bologna / Bologna – Brașov vor fi efectuate de trei ori pe săptămână, în zilele de duminică, marți și joi.

Reclamă făcută Brașovului

Sursa citată a oferit și o serie de informații utile referitoare la Brașov. De pildă, că e situat în Transilvania și e înconjurat de maiestuoșii Munți Carpați: „Centrul istoric e un labirint de străduțe, care duc la faimoasa Biserică Neagră”.

De asemenea, s-a amintit de Parcul Național Piatra Craiului, aflat în apropiere, la vreo 40 de kilometri de Aeroportul Brașov, de Castelul Bran, cu legenda lui Dracula.

Pentru turiști, s-a precizat, de asemenea, că de la Aeroportul Brașov pot ajunge, relativ rapid, la Sighișoara, oraș aflat în patrimoniul UNESCO.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare