Turism

Destinația vedetă de vacanță a verii 2024 / Plecări și de pe Aeroportul Brașov / Prețuri

Destinația vedetă de vacanță a verii 2024.

Marius Berca, managerul unei agenții de turism, a vorbit la TVR Info despre destinațiile de vacanță dorite de români în acest sezon estival: „Turiștii optează pentru Grecia, Turcia, Spania, ordinea este aleatorie, dar Tunisia credem că va fi destinația vedetă a acestei veri, pentru că observăm rezervările care se fac. Pachetele pentru Tunisia pleacă de la 650 de euro de persoană. În Egipt pachetele pleacă de la 825 de euro pentru două persoane”.

Destinația vedetă de vacanță a verii 2024

Din Brașov, zborurile charter pentru vara 2024 în Tunisia vor avea loc în perioada 14 iunie – 20 septembrie. Cursele de pe Aeroportul Brașov la Hammamet vor fi operate în fiecare vineri.

Altfel, conform lui Berca, o vacanţă în Grecia costă de la 330 de euro în sus. În preț intră cazarea timp de 7 nopți la un hotel de trei stele și micul dejun, pentru o persoană. Cei care optează pentru Turcia trebuie să plătească minimum 400 de euro de persoană pentru o săptămână petrecută într-un hotel de 4 stele, în regim all-inclusiv.

Traian Bădulescu, președintele ANAT, a declarat privitor la o vacanță pe litoralul românesc, potrivit sursei citate: „Tarifele au crescut cu 10-20 % față de anul trecut. O familie va plăti pentru 5-6 nopți de cazare de la 1.200, 1.500 lei, la un hotel de 3 stele cu mic dejun, până la la 2.500 de euro, la 5 stele, all-inclusiv”.

Foto: I Love You Hammamet


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare