Expres

Aeroportul Brașov. Concluzii după zborurile de calibrare

Aeroportul Brașov

Adrian Ioan Veştea, președintele Consiliului Județean Brașov, a dat noi informații, astăzi, despre ceea ce se întâmplă la Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav.

„Ne apropiem de finalul zborurilor de calibrare a echipamentelor de radionavigaţie de pe Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav. Echipajul aeronavei Autorităţii Aeronautice Civile Române a verificat astăzi, din zbor, sistemele PAPI ambele direcţii, balizajul luminos şi sistemul luminos de apropiere pe ambele direcţii. Specialiştii AACR au constatat că aceste echipamente sunt corespunzătoare din punctul de vedere al normelor ICAO”, a declarat Veștea.

Aeroportul Brașov este programat a fi inaugurat în 15 iunie 2023. Deja, au fost planificate curse charter spre Antalya, până în luna septembrie. Sunt în discuții avansate și chartere spre destinații de vacanță din Grecia. Aeroexpresss vrea să realizeze curse aeriene din Brașov, la Budapesta. Și alte companii sunt interesate să opereze zboruri la și de la Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
11 luni în urmă

[…] Aeroportul Brașov. Concluzii după zborurile de calibrare […]

Back to top button