Expres

Show pe bani mulți la deschiderea Aeroportului Brașov / Cine va concerta

Show pe bani mulți la deschiderea Aeroportului Brașov.

Cu ocazia Zilelor Porților Deschise (10-11 iunie) și inaugurării aeroportului de la Ghimbav (15 iunie), se vor cheltui peste un milion de lei, cu tot cu TVA. Mai exact, 1.031.816 lei!

Potrivit brasovmetropolitan.ro, jumătate din suma menționată va fi suportată de Consiliul Județean Brașov, iar jumătate de Primăria Ghimbav, în baza unui parteneriat ce va fi supus aprobării în ședința de plen a Consiliului Județean de mâine. Din acest parteneriat mai fac parte Regia Autonomă Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav și Instituţia Prefectului Judeţul Brașov. 

Show pe bani mulți la deschiderea Aeroportului Brașov

Conform sursei citate, cu ocazia Zilelor Porților Deschise, la Aeroportul Brașov vor concerta Raluk, care va încasa 41.900 lei fără TVA, Ștefan Bănică Junior (76.250 lei fără TVA), Olivia Adams (18.250 lei fără TVA),  Zdob și Zdub (75.900 lei fără TVA) și Hadaway (76.800 lei TVA).

Atmosfera va fi întreţinută de un DJ și un MC.

Vor fi și show-uri aviatice, focuri de artificii și spectacole cu lasere.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
4 luni în urmă

[…] Aeroportul Brașov va avea parte de o inaugurare cu mare fast. Oficialități, locale și centrale – cu băile de mulțime aferente, concerte, demonstrații aviatice, lasere – frate(!), totul costă. Și suma alocată pentru acest eveniment este de peste un… Citeşte mai mult »

4 luni în urmă

[…] Aeroportul Brașov se află pe ultima sută de metri înaintea inaugurării – detalii despre ce va cuprinde evenimentul, AICI. […]

4 luni în urmă

[…] Aeroportul Brașov va avea Ziua Porților Deschise în 10-11 iunie, se știe – Detalii, AICI. […]

Back to top button