Expres

Aeroportul Brașov. Cât costă o cafea? (video)

Aeroportul Brașov. Cât costă o cafea? În sfârșit, după aproape o lună de la deschiderea Aeroportului Internațional Brașov Ghimbav (AIBG), acesta începe să aibă și servicii în spațiile comerciale. Primul aparat de tip vending machine pentru cafea a fost instalat. Iar Cristian Macedonschi, fost consilier local FDGR și acum președinte al Asociației Smart City Brașov, nu a ratat ocazia de a-l folosi chiar din prima zi.

„Ieri am băut oficial prima cafea în Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav. M-am bucurat să văd mulți oameni la Check-In care se pregăteau să zboare cu DAN AIR la München si la Bruxelles.
Aeroportul Brașov este un «game changer» al întregii regiuni și oferă brașovenilor o calitate a vieții extrem de ridicată, dându-le posibilitatea să călătorească foarte convenabil cu avionul în destinații atractive de acasă”
, a scris brașoveanul.

Entuziastul susținător al Aeroportului Brașov a făcut un clip video, prezentând în detaliu funcționarea aparatului, la care se poate plăti și cu cardul bancar.

Aeroportul Brașov. Cât costă o cafea? După cum era de așteptat de când s-au adjudecat spațiile la licitație (detalii aici), costul unei cafele este pe măsura prețurilor la chirie: 15 lei, adică trei euro. Faptul că adaosurile pentru latte machiato sunt din partea casei nici nu mai contează.
Deocamdată, e un singur aparat. Poate prețul va scădea atunci când vor fi ocupate toate, dacă nu cumva aparțin aceluiași operator, cele 16 spaţii cu destinaţia vending cafea şi vending mixt, aflate la parter în zonele de check-in şi plecări interne, precum şi la etaj în zona publică şi cea de plecări externe, având fiecare o suprafaţă de 1 mp, respectiv 3,2 mp.
Preţul de pornire a fost de 130 euro/mp fără TVA, iar adjudecarea s-a făcut la valori cuprinse între 190 şi 1.100 euro/mp+TVA/lună.


„Cafea la preț de Dubai”

Aeroportul Brașov. Cât costă o cafea? Comentariile nu au întârziat să apară. Unii s-au arătat încântați, alții au avut critici:

„Ce minune! Doamne, chiar trebuia sa ne arate cum funcționează? Așa de inculți ne cred unii! Jenantă aceasta postare”.

„Nu prea am înțeles, vorbim de orarul zborurilor, fluxuri, check-in, calitatea serviciilor aeroportuare și confort? Văd ceva ce ține de barista. Oricum, e un început…”.

„15 Lei = 3 Euro, cafea la preț de Dubai”.

Este mai scumpă, decât în avion”, a scris o femeie.

Nu prețul a contat pentru mine, ci simbolismul de a bea o cafea în aeroportul Brașov”, a răspuns Cristian Macedonschi.

„Da, dar știm și noi să folosim un expresor de cafea. Sau vă faceți reclama singur la aparat?”, i-a replicat femeia, care a continuat să-l atace pe Macedonschi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
dana b.
1 an în urmă

:)) bine ca macar aparatul de cafea le functioneaza:)) Acum se pot ocupa de functionarea benzilor de transport a bagajelor de cala ca sa nu mai apara situatii precum cea de luni(03.07.2023 – zbor Creta- Romania) cand am asteptat muuuulllt… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] cititoare MyTex ne-a semnalat că „bine măcar că aparatul de cafea funcționează” la Aeroportul Brașov, spunându-și of-ul: „Acum se pot ocupa de funcționarea benzilor de […]

Back to top button