Educaţie

IPJ Brașov, campanie de prevenire a abuzurilor asupra copiilor

IPJ Brașov a derulat luna aceasta o campanie de prevenire a abuzurilor și violențelor asupra copiilor și tinerilor. Activitățile au avut loc în perioada 2 – 18 noiembrie.

Campanie de prevenire…


Polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, împreună cu reprezentanții Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane, au desfășurat activitățile de informare în cadrul „Campaniei 19 Zile de prevenire a abuzurilor și violențelor asupra copiilor și tinerilor”.


Elevii de la colegiile Unirea și Dr. Ioan Meșotă au fost printre beneficiari. Polițiștii au avut activități preventive și la Grădinița nr. 33.

Subiectele abordate au vizat prevenirea consumului de substanțe ilegale, a traficului de minori, prevenirea răpirii copiilor, prevenirea abuzurilor sexuale, prevenirea pornografiei infantile, prevenirea agresiunii și prevenirea pericolelor TIC (tehnologia informației și comunicațiilor).


Campania „19 Zile de prevenire a abuzurilor și violențelor asupra copiilor și tinerilor” se desfășoară în unități de învățământ preșcolar, gimnazial, preuniversitar, centre de plasament, cluburi/palate ale copiilor. Obiectivul principal este dezvoltarea unei culturi preventive. Campania se va derula în perioada octombrie – aprilie a fiecărui an școlar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button