Restaurant WokFull și la Brașov – în acest an

Restaurant WokFull și la Brașov – în acest an.
Primul restaurant WokFull din România, un concept inovator de mâncare asiatică gătită integral la wok, promovat de chef Anca Socoliuc, se va deschide luni, 12 mai, la Suceava, în incinta Iulius Mall (Food Court), în urma unei investiții de 178.000 de euro. Franciza, care este o marcă Strong MND Corporation, se va extinde anul acesta în șapte alte orașe din țară, respectiv București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Brașov, Galați și Târgu Mureș.
„WokFull este un adevărat show culinar live ținut în fața clientului. Flăcări, sunete, arome, toate fac parte din experiența autentică pe care o aduce acest nou concept de mâncare asiatică gătită la wok. Este un mod sănătos de a prepara și servi preparate fast food, dar cu mai puține grăsimi și cât mai multe proteine, creat și promovat de chef Anca Socoliuc, care a reprezentat România în semifinala Young Chef și a devenit prima concurentă din Europa de Est ajunsă în această fază a competiției”, a declarat Gabriel Melniciuc, directorul general al Strong MND Corporation.
Restaurant WokFull și la Brașov – în acest an
„WokFull a apărut din pasiunea mea pentru mâncarea asiatică, preparată rapid, sănătoasă și savuroasă. Este un concept în care wok-ul este scena, iar ingredientele din Japonia, China, Vietnam, Thailanda și Coreea, legumele proaspete de proveniență locală și sosurile special create pentru a oferi o alternativă mai sănătoasă în zona de food court mall, cu mai puțin zahăr și e-uri aproape inexistente, sunt protagoniștii. După 12 ani de experiențe culinare, m-am întors pe meleagurile autohtone pentru a aduce gustul vibrant al străzilor Asiei, dar cu suflet românesc, tehnică impecabilă și un branding urban și cool, adresat mai ales tinerilor”, a relatat chef Anca Socoliuc.

Șeful bucătar a participat la MasterChef România, iar după doar trei ani de carieră a reprezentat România în semifinala Young Chef. Încă de la primul ei meniu ca chef, Anca Socoliuc s-a remarcat printr-o abordare originală prin care a ridicat bucătăria tradițională la un nivel modern și fresh. Unul dintre preparatele unice create – prin care dintr-o banală mămăligă a preparat cipsuri de mălai cu caș afumat – i-a adus în 2018 un prestigios premiu, iar restaurantul în care era servit a intrat direct în top 5 locații din România.
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

