Economic

Prodlacta SA – comunicat

Subscrisa PRODLACTA SA, cu sediul în Brasov, Str. Ecaterina Teodoroiu nr. 5C, inregistrata la ORC Brasov sub nr. J/08/67/1991, CUI:  1112568, INFORMAM TOTI FURNIZORII, CREDITORII, CLIENTII nostri asupra urmatoarei situatii: 

  1. NICIODATA PRODLACTA NU A FORMULAT CERERE DE DESCHIDERE A PROCEDURII DE INSOLVENTA. 

O regretabila eroare a sistemului portaljust.ro a condus la mentionarea existentei unei cereri de deschidere a procedurii de insolventa la cererea debitoarei (Prodlacta SA). Am instiintat Grefa Tribunalului Brasov cu privire la acest incident si am cerut efectuarea corecturii de rigoare. Fapt ce a fost realizat – atasam link-ul:  https://portal.just.ro/62/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=6200000000166178&id_inst=62 pentru verificare. 

  1. Existenta dosarului de deschidere a procedurii de insolventa la cererea creditorului SLF PROTECT SECURITY SRL nr 5294/62/2023 este efectul unei erori de comunicare intre noi si partener, relativ la o serie de raporturi juridice si a creantelor aferente acestora.

De indata ce intre noi au avut loc lamuririle necesare, fostul partener a formulat cerere de renuntare la judecata pe care o atasam prezentului comunicat. 

| MyTex.ro
Prodlacta SA - comunicat 10

Speram ca in cel mai scurt timp si instanta de judecata sa dea curs acestei cereri, astfel incat litigiu sa fie finalizat in modalitatea solicitata de acesta – prin renuntare la judecata. 

Regretam incidentul prezentat si ASIGURAM TOTI FURNIZORII,  CREDITORII, BENEFICIARII, COLABORATORII, SALARIATII  CA PRODLACTA SA ESTE O SOCIETATE STABILA FINANCIAR CARE ISI RESPECTA OBLIGATIILE CONTRACTUALE SI FINANCIARE SI NU PUNE IN PERICOL RELATIILE IN CARE SE  ANGRENEAZA. 

Cu respect,

SC PRODLACTA SA

Director General

Gabriel GASPAR

P


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button