Economic

Prima fabrică de combustibil solid recuperat din România – în județul Brașov

Prima fabrică de combustibil solid recuperat din România.

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, a participat zilele trecute la inaugurarea primei fabrici din România care produce combustibil solid recuperat. Este vorba de Fabrica Sapphire din Făgăraș.

Evenimentul s-a bucurat de participarea ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Tanczos Barna, a ministrului Economiei, Florin Marian Spătaru, și a reprezentanților Camerei Franceze de Comerț și Industrie în România.

Prima fabrică de combustibil solid recuperat din România. Potrivit Instituției Prefectului Brașov, Fabrica Sapphire răspunde unei cerințe de mare actualitate – managementul eficient al deșeurilor nereciclabile.

Noua investiție a Gupului CRH are o capacitate inițială de procesare a 50.000 de tone de deșeuri industriale pe an. Se respectă cele mai înalte standarde tehnice și de mediu, transformând aceste deșeuri în combustibili alternativi pentru fabricile de ciment.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] Mihai Cătălin Văsii a prezentat, în ședința de astăzi a Colegiului Prefectural, date statistice provizorii privind […]

2 luni în urmă

[…] investitori internaționali. Ferma se întinde pe 10 hectare de teren în satul Toderița, lângă Făgăraș, județul Brașov, unitatea de procesare fiind în județul […]

Citeşte şi...
Close
Back to top button