Economic

Preşedintele CNIPMMR: „Mediul de afaceri cere demisia Guvernului”

 

Preşedintele Consiliului Naţional pentru Întreprinderi Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), Florin Jianu, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, că mediul de afaceri din România cere demisia Guverului şi formarea unui Executiv de uniune naţională.

„Guvernul, în ansamblul lui, trebuie să plece. Eu nu cred în această schimbare declarată în mod public. În continuare se întâlnesc între ei, nu ne-a chemat nimeni până acum să ne consultăm, se schimbă între ei, dar nu e o schimbare de paradigmă sau o înţelegere a ceea ce a însemnat acest vot. De astăzi încolo de ce credeţi că lucrurile se vor schimba? A dispărut din peisaj un om, iar sistemul a rămas la fel”, a afirmat Florin Jianu.

În acest moment, singura soluţie este formarea unui Guvern de uniune naţională, cu specialişti în politici publice pe fiecare domeniu în parte.

„Referendumul a fost şi despre ordonanţele de urgenţă în domeniul economic. Multe asociaţii ale mediului de afaceri au transmis membrilor să voteze la referendum. De la începutul anului avem 33 de ordonanţe de urgenţă. Ce credeţi că se va schimba în acest regim de legiferare prin ordonanţe de urgenţă a actualului Guvern?”, a explicat oficialul.

Totodată, preşedintele CNIPMMR a arătat că Parlamentul ar trebui să abroge, în prima şedinţă, OUG 114/2018, în condiţiile în care este atât de nocivă pentru economia ţării.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button