Economic

Peste 320 de amendamente la Legea RCA, depuse la comisiile din Camera Deputaților

 

Asigurătorii, transportatorii și societatea civilă au depus, până acum, la Comisiile de Buget-Finanțe, Transporturi, Industrii și Juridică din Camera Deputaților, peste 320 de amendamente la Legea RCA.

„Avem 327 de amendamente depuse de asigurători, transportatori, societatea civilă. Aceste 327 de amendamente nu sunt asumate de către niciun deputat până acum. Materialul a fost dat la studiu. Luni (8 mai – n.r) o să am o întâlnire cu președinții și birourile Comisiilor pentru a vedea dacă cineva își asumă amendamente și să le trecem într-o formă care poate fi discutată”, a declarat Leonardo Badea, președintele Comisiei Buget Finanțe din Camera Deputaților.

La ședința de săptămâna viitoare va fi stabilită o comisie reunită în cadrul căreia va fi analizat actul normativ. Ulterior, va fi elaborat un raport care va fi înaintat Biroului Permanent al Camerei Deputaților și Plenului.

Reamintim că, anul trecut, Guvernul a emis o ordonanță de urgență care prevede plafonarea prețurilor RCA pe o perioadă de șase luni.

Citiți și: 

Tarifele de primă maxime pentru RCA, adoptate de Guvern. Vezi lista


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button