Economic

O companie IT importantă, cu sediul central în Brașov, a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri / Pentru prima dată în 24 de ani

O companie IT importantă, cu sediul central în Brașov, a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri.

Este vorba de Pentalog România, furnizor de servicii de consultanţă şi dezvoltare de software şi soluţii digitale. Aceasta a înregistrat pentru prima dată o scădere a cifrei de afaceri, respectiv un minus de 2% anul trecut, la 268,69 de milioane de lei, în comparație cu anul 2022, așa cum a relatat Economica.net.

O companie IT importantă, cu sediul central în Brașov, a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri

De asemenea, profitul s-a diminuat cu 15%, de la 16,22 de milioane de lei la 13,91 de milioane de lei, potrivit informaţiilor publicate pe platforma Termene.

Compania, parte a grupului argentinian Globant, a avut anul trecut 641 de angajați, număr similar cu cel din 2022.

Subsidiara Pentalog din România a fost deschisă și dezvoltată de Monica Jiman, care și-a început cariera în cadrul Pentalog France în 2003. Sediul principal al Pentalog din România este la Brașov. În țară, Pentalog mai are birouri la Iași, Timișoara, Craiova și Cluj-Napoca, iar la nivel internațional are filiale în Hanoi (Vietnam), Paris (Franța), New York (SUA), Frankfurt (Germania), Casablanca (Maroc), Londra (Marea Britanie) și Chișinău (Republica Moldova).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button