Economic

Noi hoteluri, sub branduri internaționale, la Brașov

Noi hoteluri, sub branduri internaționale, la Brașov.

Piaţa hotelieră din Braşov va adăuga în următorii ani patru hoteluri, care vor fi deschise sub un brand internaţional.

Este vorba de, AC Mariott; Double Tree by Hilton; Ibis Styles, dar și Hotelul Capitol din Braşov (foto) care va fi deschis sub un brand internaţional, după renovare, potrivit Business Magazin. Lucrările de renovare la Hotelul Capitol vor fi finalizate în anul 2025. Valoarea investiției este de circa 10 milioane de euro.

Așa cum s-a mai informat, deschiderea Aeroportului Braşov, programată în 15 iunie, va avea un impact direct asupra pieţei turistice din oraş. Aşeptările autorităţilor sunt de a atinge cifra de un milion de pasageri într-un an.

Noi hoteluri, sub branduri internaționale, la Brașov

Un nou hotel Double Tree by Hilton va fi deschis anul acesta lângă centrul comercial AFI Braşov. Unitatea de cazare va avea 150 de camere, iar valoarea investiţiei se ridică la 21 de milioane de euro.

Anul viitor se inaugura și Ibis Styles, care va avea 126 de camere şi va face parte dintr-un proiect de tip mixed-use, ce cuprinde şi o componentă rezidenţială, cu spaţii comerciale şi destinate serviciilor, la parter. Hotelul este dezvoltat de Kronstadt Hotel.

Se știe, Brașovul va marca în 2025 şi o premieră pentru România, anume intrarea brandului hotelier AC Marriott pe piaţa locală. Compania Urban Invest investeşte în construirea primului hotel sub brandul AC Marriott din România. Hotelul va face parte din proiectul mixt Urban Plaza dezvoltat de companie, iar investiţia în unitatea de cazare va fi de 25 de milioane de euro şi va avea 161 de camere.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button