Economic

Cine este cel ce construiește cea mai mare clădire din Brașov

Cine este cel ce construiește cea mai mare clădire din Brașov.

Blocul de 20 de etaje va fi ridicat în cadrul unui complex multifuncțional. Acesta va mai cuprinde, printre altele, un hotel (Marriott – detalii, AICI) și o clădire de birouri. Complexul rezidențial Urban Plaza în care se vor investi peste 120 de milioane de euro „apare” pe fosta platformă industrială Plaza.

Construcția complexului Urban Plaza a demarat în urmă cu trei ani, până acum fiind livrate 780 de locuințe. Întregul complex ar urma să aibă 1.900 de apartamente, dintre care 1.500 au fost deja vândute.

Cine este cel ce construiește cea mai mare clădire din Brașov

 Investiția este realizată de băcăuanul Ionuț Angheluș, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din orașul de sub Tâmpa.

Cine este cel ce construiește cea mai mare clădire din Brașov | MyTex.ro
Cine este cel ce construiește cea mai mare clădire din Brașov 4

„Lucrările au început deja, urmând să fie finalizate în 2026”, a declarat Ionuț Angheluș, managerul dezvoltatorului Urban Invest, pentru Ziarul de Bacău.

Compania Urban Invest este deținută în părți egale de băcăuanul Ionuț Angheluș și soția sa, Maria Alba Noheda Segovia. Firma și-a început activitatea în 2007, iar acum a ajuns la circa 150 de angajați și mai multe proiecte imobiliare cunoscute în Brașov. Cifra de afaceri în 2021 a depășit 167 de milioane de lei și profitul a atins 36 de milioane.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Clodi
1 an în urmă

Segovia cu anghelus, care-o puneau in rumegus…..

1 an în urmă

[…] pentru România, anume intrarea brandului hotelier AC Marriott pe piaţa locală. Compania Urban Invest investeşte în construirea primului hotel sub brandul AC Marriott din România. Hotelul va face […]

Back to top button