Economic

Grupul de Acțiune Locală Transcarpatica anunță public lansarea sesiunii de cerere de proiecte LEADER

Data lansarii apelului: 27.02.2024

Masuri de finanțare deschise:

1. Număr de referinţă al sesiunii cererii de proiecte: M19.2(M7/M6/Subm.6.2/6A) – 02/24 – 29.03.2024 – “Infiintarea de activitati neagricole”

Beneficiari eligibili:

  • Micro-intreprinderi si intreprinderi mici existente din spatiul rural, care isi propun activitati non-agricole, pe care nu le-au mai efectuat pana la data aplicarii pentru sprijin; 
  • Micro-intreprinderi si intreprinderi mici noi, infiintate in anul depunerii aplicatiei de finantare sau cu o vechime de maxim 3 ani fiscali, care nu au desfasurat activitati pana în momentul depunerii acesteia (start-ups);
  • Fermierii sau membrii unei gospodarii agricole care isi diversifica activitatea prin practicarea unei activitati nonagricole in spatiul rural pentru prima data. Persoanele fizice neautorizate nu sunt eligibile.

Fondul nerambursabil total disponibil, alocat pe sesiune: 50.000 euro.

Suma maximă nerambursabilă/proiect: 50.000 euro pentru un proiect. 

Intensitatea sprijinului: intensitatea sprijinului este sub formă de sumă forfetară.

Data limită de primire a proiectelor şi locul unde se pot depune proiectele:  proiectele se vor depune până la data de 29.03.2024 la sediul la sediul GAL Transcarpatica, Comuna Bran, Str. Valea Grajdului nr.2, de luni până vineri, în intervalul orar 9.00 – 13.00. 

Atenție! Proiectele depuse și selectate se vor implementa până la data de 31.12.2025, inclusiv depunerea și efectuarea ultimei cereri de plată. (cu respectarea instrucțiunilor de plată – anexă la Contractul de finanțare, privind depunerea ultimei cereri de plată aferentă proiectului).

Pentru proiectele care se supun ajutorului de minimis, contractarea se va efectua până la data de 30.06.2024.

Date de contact: 

– Nan Ioana-Magdalena, Manager GAL, tel 0766.054.445, 

– Oana Anamaria, Expert tehnic, tel 0766.054.445, email: gal.transcarpatica@yahoo.ro.

Pentru mai multe informații, vă invităm să consultați variantele detaliate ale apelurilor, disponibile în format electronic sau tipărit, la sediul GAL sau pe site-ul asociației. 

Detalii privind accesarea și derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidurile Solicitantului, disponibile pe site-ul www.galtranscarpatica.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button