Economic

„Global Money Week”. Elevii vor participa la deschiderea oficială a şedinţei de tranzacţionare de la BVB

  • evenimentbursa.jpg
 

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) şi Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) organizează, în 25 martie 2019, în cadrul evenimentului „Global Money Week” (GMW), deschiderea oficială a şedinţei de tranzacţionare adresată elevilor care vor să afle cum funcţionează o bursă şi piaţa de capital din România, informează BVB.

Deschiderea şedinţei de tranzacţionare a BVB, organizată în parteneriat cu ASF, este unul dintre evenimentele care marchează debutul GMW în România.

„Global Money Week” (GMW) este un eveniment organizat la nivel mondial, care are loc în perioada 25 – 31 martie 2019. GMW este iniţiată şi coordonată de Child & Youth Finance International şi implică organizarea de evenimente şi diverse activităţi al căror scop este de a inspira copiii şi tinerii să înveţe despre bani, economisire, despre posibilităţile de angajare şi cum să devii antreprenor.

În fiecare an, comunităţi întregi îşi unesc eforturile pentru îmbunătăţirea percepţiei asupra banilor, înlăturarea politicilor financiare învechite şi pentru a le oferi tinerilor instrumentele necesare pentru a-şi modela propriul viitor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare