Economic

Finalizarea proiectului Societății PRIMO CEZAR S.R.L. în cadrul programului „Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”

PRIMO CEZAR S.R.L. anunță finalizarea proiectului cu titlul ” M2” proiect  nr. RUE M2-AGRI-613 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD”, instituită prin OUG nr. 61/06.05.2022.

Proiectul s-a derulat pe o perioadă de maxim 6 luni, începând cu data acordării grantului de către Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 03-11-2022. 

Obiectivul proiectului îl constituie acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, denumit în continuare POC, în contextul crizei provocate de COVID-19, pentru beneficiarii din domeniul agroalimentar prevăzuți de O.U.G. nr. 61 din 06 mai 2022 a căror activitate a fost afectată de efectele pandemiei de COVID-19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele: 

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 682.810,2 lei (valoarea totală) din care: 593.748 lei grant si 89.062,2 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Date de contact beneficiar:

Florescu Elena Diana

PRIMO CEZAR SRL 

proiect.primo@gmail.com 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button