Economic

Cum poți cumpăra polițe RCA mai ieftine cu câteva sute de lei / E legal

Cum poți cumpăra polițe RCA mai ieftine.

Prețurile polițelor RCA au crescut foarte mult și destui șoferi au probleme în a le achiziționa. Există o metodă legală, dar mai puțin utilizată, prin care putem reduce costul polițelor. 

Cum poți cumpăra polițe RCA mai ieftine

La fiecare început de an, Autoritatea de Supraveghere Financiară publică tabelul cu prețul de referință pentru polițele RCA. În funcție de mașină, de vârsta șoferului, dar și alte elemente se va stabili prețul de referință.

Legea spune că, dacă avem cel puțin trei oferte de la trei firme diferite, care sunt mai mari cu 36% decât tariful de referință, atunci ne putem adresa Biroului Asigurătorilor Auto Români – BAAR – pentru a primi o nouă ofertă de asigurare la un preț mai mic, potrivit știrilor PRO TV.

După ce v-ați adresat BAAR, cei de acolo vor calcula prețul unei polițe mai ieftine, în funcție de prețul de referință și de bonus-mal-ul clientului.

Astfel, puteți obține asigurări cu câteva sute de lei mai ieftine. În loc de 1.600 de lei, puteți plăti 1.100 sau 1.200 de lei, o reducere consistentă.

Cum poți cumpăra polițe RCA mai ieftine

O altă metodă ar fi să achiziționăm polițele online de pe site-urile firmelor de asigurări. Această metodă va aduce o reducere de 1-3% din prețul pe care l-am plăti la o reprezentanță, conform sursei citate.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button