Economic

Cristi Borcea și-a vândut hotelul de la Olimp / Câți bani îi intră în conturi

Cristi Borcea și-a vândut hotelul de la Olimp.

Este vorba de Hotelul Pam Beach Resort, fostul Muntenia, clasificat la 3 stele. Acesta este vândut, alături de restaurantul și terenurile aferente, pentru suma de 9,2 mil euro către compania Steaua de Mare H&R, așa cum a informat rhn.ro.

Cristi Borcea și-a vândut hotelul de la Olimp. Contractul de vânzare urmează să fie semnat cel târziu la 3 octombrie 2024. Până atunci a fost semnat și un contract de închiriere. Cheltuielile de închiriere, în valoare de 800.000 de euro, vor fi plătite în două tranșe, până în iulie 2024, conform sursei citate.

Pam Beach Resort Olimp are 13 etaje și 210 camere modernizate în 2021, dintre care 187 duble, 12 triple și 11 apartamente.

Cristi Borcea și-a vândut hotelul de la Olimp | MyTex.ro
Cristi Borcea și-a vândut hotelul de la Olimp / Câți bani îi intră în conturi 10

Societatea Steaua de Mare H&R, fondată în 2023, este controlată de Anda și Mihai Răducanu. Complexul Steaua de Mare deține mai multe hoteluri pe litoralul românesc, printre care Meduza, Delfinul, Vila Steaua de Mare, Aqvatonic (în Eforie Nord) și Tomis.

Foto 1: Cristi Borcea, alături de actuala soție, Valentina Pelinel


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button