Economic

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND DEMARAREA IMPLEMENTĂRII PROIECTULUI „Dezvoltarea și retehnologizarea SIKORA MOB S.R.L.”

SIKORA MOB  S.R.L., cu sediul în România, Regiunea 7 Centru, Mun. Brașov, Strada Nucului nr. 28, jud. Brașov, derulează în perioada 22.11.2022 – 31.12.2023, proiectul „Dezvoltarea și retehnologizarea SIKORA MOB S.R.L.”, cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare nr. 44/POC/411/AS/22.11.2022 încheiat cu Ministerul Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate (AM POC). Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, Axa prioritară 4 – Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și asupra pregătirii unei redresări verzi, digitale și reziliente a economiei Prioritatea de investiții – Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare Granturi de investiții sub formă de ajutor de stat (POC 4.1.1   “Investiţii în activităţi productive – ajutor de stat”).

Titlu proiect: „Dezvoltarea și retehnologizarea SIKORA MOB S.R.L.”

Beneficiar proiect: SIKORA MOB  S.R.L.

Program de finanțare: Programul Operațional Competitivitate 2014 – 2020

Autoritatea de Management: Ministerul Fondurilor Europene

Valoarea totală a proiectului este de 1.937.198,42 lei, din care 

Asistența financiară nerambursabilă este de 1.206.623,53 lei.

Cod SMIS: 158150, RUE 623

Obiectivul general al proiectului de investiții: este reprezentat de susținerea SIKORA MOB S.R.L., refacerea capacității de rezilienta a societății prin acordarea de sprijin din fonduri externe nerambursabile pentru realizarea de investiții în retehnologizare. Proiectul are în vedere consolidarea poziției pe piață în domeniul accesat cf CAEN 5630 (Baruri și alte activități de servire a băuturilor), dezvoltarea, modernizarea și creșterea competitivității sectorului de prestări servicii al SIKORA MOB S.R.L., creșterea sustenabilă a competitivității mediului de afaceri local, regional și național.


Date de contact beneficiar: Mun. Brașov, Strada Nucului nr. 28, jud. Brașov, telefon 0722/469040, fax-, e-mail: sicorexsrl@yahoo.com 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button