Economic

Comunicat de presă – PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!

Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării denumită în continuare (UEFISCDI), în numele și pentru Ministerul Educației, impreuna cu Comuna Jibert au semnat la data de 02.08.2023 Contractul de finanțare nerambursabilă nr.99DOT/2023 pentru implementarea proiectului „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a Scolii Gimnaziale Jibert, Județ Brașov” cod FPNRR-Dotări-2023-0030, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Pilonul VI. Politici pentru noua generație/ Componenta C15: Educație/ Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standard ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar\ Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare.

  Obiectivul general al proiectului este creșterea calității și diversificării ofertei educaționale in cadrul Scolii Gimnaziale Jibert, Judet Brasov.

Echipamentele tehnologice propuse a fi achiziționate vor facilita aplicarea unor metode și tehnici de predare moderne. Disponibilitatea unor echipamente performante, a resurselor educaționale deschise optime, adaptabile nivelului elevilor și dezvoltarea sistemului digital de educație vor conduce la un proces de predare, învățare și evaluare accesibil și favorabil incluziunii.    

Valoarea totală a proiectului este de 1.133.683,69 lei, din care: 

– valoarea eligibilă din PNRR este de 952.675,38 lei

– valoarea TVA eligibilă aferentă PNRR este de 181.008,31 lei

 Data de începere a proiectului: 03.08.2023

 Data finalizării proiectului este: 31.12.2024 

Persoana de contact: COMUNA JIBERT, JUD. BRAŞOV, SAT JIBERT COM. JIBERT, NR.129, tel. +40268-285528, fax +40268285528, e-mail: primaria_comunajibert@yahoo.com

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

| MyTex.ro
Comunicat de presă - PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată! 12


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button