Economic

Comunicat de presă – „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

COMUNA BRAN  a semnat contractul de finantare nr. 1422DOT ⁄ 2023 pentru proiectul ”DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE ȘI ECHIPAMENTE DIGITALE A UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT PREUNIVERSITAR DIN COMUNA BRAN”.

Proiectul este finantat prin Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Pilonul VI. Politici pentru noua generație, Componenta C15: Educație, Apelul de proiecte „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexeʺ, Reforma 4. Crearea unei rute profesionale complete pentru învățământul tehnic superior, Investiția 13. Echiparea laboratoarelor informatice din școlile de educație și formare profesională (EFP) și Investiția 14. Echiparea atelierelor de practică din unitățile de învățământ profesional și tehnic și Reforma 5. Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației, Investiția 9. Asigurarea echipamentelor și a resurselor tehnologice digitale pentru unitățile de învățământ precum și Reforma 6. Actualizarea cadrului legislativ pentru a asigura standarde ecologice de proiectare, construcție și dotare în sistemul de învățământ preuniversitar, Investiția 11. Asigurarea dotărilor pentru sălile de clasă preuniversitare și laboratoarele/atelierele școlare.

Obiectivul general al proiectului este dotarea cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a unităţilor de învăţământ din Comuna Bran  pentru crearea condiţiilor necesare desfăşurării activităţilor didactice şi susţinerea procesului de modernizare a educaţiei prin elaborarea şi pilotarea unei politici de predare şi învăţare digitală si prin îndeplinirea standardelor de calitate.

Codul proiect: cod F-PNRR-Dotari-2023-3065,

Valoarea totală a proiectului este de 927.169,46 lei, din care:

  • valoare eligibila din PNRR este de 779.134,00lei,
  • valoare TVA eligibila aferenta PNRR este de 148.035,46 lei.

Data de începere a proiectului: 23.08.2023

Data finalizării proiectului este: 31.12.2024

Persoană de contact:

Primar – Feroiu Ioan Cosmin

e-mail:office@primariabran.ro

Tel. 0744572957

„Apel de proiecte gestionat de Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetîrii, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), în numele și pentru Ministerul Educației, finanțat prin fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale”

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

| MyTex.ro

„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – Următoarea GenerațieUE”

                          https://mfe.gov.ro/pnrr/             https://www.facebook.com/PNRROficial/

| MyTex.ro
Comunicat de presă - „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” 16


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button