Economic

COMUNICAT DE PRESĂ: „Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD”

D.P.C. HORECA SRL anunță finalizarea proiectului cu titlul Grantproiect cu nr RUE 2793 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru acordate entităților din domeniul agroalimentar”, instituite prin OUG nr 61/2022.

Proiectul s-a derulat pe o perioadă de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Anteprenoriatului si Turismului (MAT) si Agenția pentru IMM, Atragerea de Investiții și Promovarea Exportului ( AIMMAIPE), respectiv 21.06.2022

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea activității economice în contextual crizei provocate de COVID-19, pentru DPC HORECA  SRL, beneficiar din domeniul agroalimentar prevăzut de OUG nr. 61din 06.mai 2022, a cărui activitate a fost afectată de efectele pandemiei de COVID-19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 682.810,2  (valoarea totală) din care: 593.748 lei grant si 89.062,2 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Programul Operațional Competitivitate, Axa prioritară 4  – Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și asupra pregătirii unei redresări verzi, digitale și reziliente a economiei Prioritatea de investiții 4d – Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare Obiectiv OS 4.1.- Consolidarea poziției pe piață a IMM-urilor afectate de pandemia COVID-19 Acțiunea 4.1.2 Sprijin pentru capital de lucu.

Date de contact:

Persoană de contact DAN ADRIAN