Economic

Comunicat de presă

FINALIZARE PROIECT ”DOTAREA CU ECHIPAMENTE ȘI APARATURĂ MEDICALĂ A AMBULATORIULUI INTEGRAT AL SPITALULUI CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ BRAȘOV CU SCOPUL DEZVOLTĂRII INFRASTRUCTURII SANITARE LA NIVEL NAȚIONAL, REGIONAL ȘI LOCAL, PRIN INVESTIȚII ÎN DOTĂRI CARE CONTRIBUIE LA ÎMBUNĂTĂȚIREA ACCESULUI LA SERVICII MEDICALE DE CALITATE

Proiectul ,,Dotarea cu echipamente și aparatură medicală a ambulatoriului integrat al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov” cod SMIS 126488 finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către Unitatea Administrativ Teritorială Județul Brașov în calitate de lider în cadrul parteneriatului format din: U.A.T. Județul Brașov, și Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, și are o valoare totală finala de 10.668.874,20 lei, din care 10.455.496,72 lei reprezintă finanțare nerambursabilă, contribuția Consiliului Județean Brașov fiind de 213.377,48 lei.

Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. 

Obiectivul general al proiectului l-a constituit îmbunătățirea infrastructurii sanitare prin dotarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov cu echipamente și  aparatura medicală în vederea creșterii calității serviciilor medicale și a accesibilității la servicii de îngrijire medicală primară în regim ambulatoriu. 

Beneficiarii direcți ai proiectului sunt:

-populația județului Brașov deservita de Ambulatoriul Spitalului Clinic Județean de Urgenta Brașov precum și populația din alte județe ale tarii si cetățenii străini care tranzitează teritoriul județului Brașov.

-personalul medical angajat în diagnosticarea și tratarea pacienților din cadrul ambulatoriului  integrat al Spitalului Clinic Județean de Urgenta Brașov.

Perioada de implementare a proiectului a fost de 54 de luni, începând cu data de 01.07.2018 până la data de 31.12.2022. 

Dotarea cu echipamente si aparatura medicala a Ambulatoriului Integrat al Spitalului Clinic Județean de Urgență va conduce la creșterea nivelului de calitate a actului medical oferit pacienților din județul Brașov.
| MyTex.ro


Date de contact beneficiar: Consiliul Județean BrașovAdresa: B-dul Eroilor nr. 5, cam. 10, Braşov, cod poştal: 500007Tel.: 0268 410 777; Fax: 0268 475 576E-mail: relatii.publice.cj@judbrasov.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button