Economic

Hotel Marriott la Brașov

Hotel Marriott la Brașov.

Grupul Marriot îşi extinde portofoliul la nivel național cu trei hoteluri noi.

„România este o ţară cu un potenţial ridicat. Ne aşteptăm să adăugăm cel puţin trei hoteluri în portofoliul nostru. Pe lângă oportunităţile din Bucureşti, căutăm să ne extindem dincolo de capitală, către oraşele regionale cheie. Avem planificat Courtyard by Marriott în Cluj-Napoca, precum şi AC by Marriott din Braşov. De asemenea, credem că există oportunităţi şi la malul Mării Negre“, a declarat Ivan Kissev, senior director, International Hotel Development CEE & CIS Marriott International, pentru Ziarul Financiar.

Conform sursei citate, Urban Invest va construi primul hotel sub brandul AC Hotels by Marriott din România, la Brașov.

AC Hotels, fondată în 1997 la Madrid, a fost preluată de Marriott în 2011. Din 8 iunie 2011, AC Hotels by Marriott a funcționat ca o subsidiară a Marriott International.

Hotel Marriot la Brașov. Acesta face parte din proiectul mixt Urban Plaza, dezvoltat de Urban Invest. Va avea 161 de camere, iar investiția este estimată la 25 de milioane de euro.

„Am ales Marriott, pentru că este printre brandurile de top din industria hotelieră. Mai mult decât atât, pentru că la Brașov nu am dezvoltat încă acest segment al industriei hoteliere de lux recunoscute la nivel internațional”, au precizat, acum ceva timp, reprezentanții companiei Urban Invest. Alte detalii, AICI.

Proiectul mixt Urban Plaza din Brasov cuprinde peste 78.000 de metri pătrați de zonă rezidențială, spații de birouri, hotel, zonă de retail, clinică medicală, spa și restaurante. Investiția totală în acest proiect ajunge la 100 de milioane de euro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
26 zile în urmă

[…] multifuncțional. Acesta va mai cuprinde, printre altele, un hotel (Marriott – detalii, AICI) și o clădire de birouri. Complexul rezidențial Urban Plaza în care se vor investi peste 120 de […]

Back to top button