Economic

Ce a spus Marcel Ciolacu în Qatar (și) cu referire la proiectul Autostrăzii Comarnic – Brașov / În analiză

Ce a spus Marcel Ciolacu în Qatar (și) cu referire la proiectul Autostrăzii Comarnic – Brașov.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat astăzi, în cadrul declaraţiilor comune cu Excelența Sa, Şeicul Mohammed bin Abdulrahman bin Jassim Al Thani, prim-ministrul Statului Qatar şi ministru al Afacerilor Externe, că doreşte ca România să fie poarta de investiţii a statului Qatar în UE şi că sunt în analiză proiecte cu o valoare totală de peste 15 miliarde de euro – Detalii, AICI.

Despre investiţii, Marcel Ciolacu a subliniat că prioritatea este portul Constanţa, care a devenit cel mai important hub de distribuţie la Marea Neagră pentru Europa Centrală şi de Est, dar şi proiectele de infrastructură precum dezvoltarea capacităţii Aeroportului Internaţional din Timişoara, finanţarea construcţiei Autostrăzii Comarnic-Braşov şi modernizarea căii ferate Predeal-Braşov sunt luate în calcul.

Ce a spus Marcel Ciolacu în Qatar (și) cu referire la proiectul Autostrăzii Comarnic – Brașov

„Statul Qatar este un broker de securitate respectat în Orientul Mijlociu, la fel cum România este un factor de stabilitate recunoscut în Europa de Est. Tocmai de aceea, sunt aici pentru a transmite un mesaj puternic că România este alături de Qatar, pentru ca împreună cu Statele Unite şi partenerii din Uniunea Europeană să susţinem eforturile de pace şi pentru restabilirea securităţii în Orientul Mijlociu”, a declarat premierul Marcel Ciolacu, conform news.ro.

În finalul discuției, diplomat, Marcel Ciolacu a dat-o și pe fotbal: „Campionatul Mondial este cea mai frumoasă lecţie pe care aţi predat-o tuturor celor care au avut la început îndoieli în această privinţă. Şi este o lecţie predată prin sport. Însă acest succes a avut în spate multă muncă, dăruire şi investiţii. Îmi doresc acelaşi lucru pentru ţara mea. Vreau ca împreună să facem acele investiţii care să dezvolte România şi să contribuie deopotrivă la prestigiul ţării dumneavoastră în cadrul Uniunii Europene. Şi poate, la un moment dat, cu sprijinul dumneavoastră, vom avea şi noi şansa să atingem performanţa statului Qatar în domeniul organizării de competiţii sportive”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Ron
1 luna în urmă

Hoți mizerabili și mincinosi!

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare