Economic

Brașov – lider național la creșterea prețurilor apartamentelor vechi / Cât costă metrul pătrat

Brașov – lider național la creșterea prețurilor apartamentelor vechi.

Municipiul Brașov rămâne fruntaș la creșterea prețurilor apartamentelor vechi în luna martie 2024 (+18%) comparativ cu anul trecut, iar Sibiul are cea mai mare creștere a prețurilor apartamentelor noi (+16%) față de anul trecut.

În luna martie a acestui an, la nivel național, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 11% comparativ cu luna martie a anului trecut, așa cum a analizat Storia. Prețul solicitat pe 1 metru pătrat pentru apartamentele noi de vânzare a crescut cu 13% în luna martie 2024 comparativ cu martie 2023, în timp ce prețul apartamentelor vechi a crescut, în medie, cu 9%.

Brașov – lider național la creșterea prețurilor apartamentelor vechi

În București, prețul mediu pentru vânzarea apartamentelor vechi a fost în luna martie 2024 de 1.799 euro/mp, iar prețul mediu solicitat pentru vânzarea unui apartament nou a fost, în martie 2024, de 1.824 euro/mp, conform moneybuzz.ro.

Cele mai mari prețuri de vânzare a apartamentelor sunt în Cluj-Napoca, în luna martie a.c. prețurile medii pentru apartamentele noi și vechi fiind de 2.651 euro/metru pătrat.

La Brașov, prețul mediu de cerere pentru apartamentele vechi a fost de 1.937 euro/metru pătrat. De asemenea, prețul mediu de cerere pentru apartamentele noi din Brașov a ajuns la 2.040 euro/metru pătrat


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare