Delicte

Video. Traficant de droguri, prins în flagrant în Brașov. Cu cât vindea cocaina… / Trei inși arestați

Traficant de droguri, prins în flagrant în Brașov…

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov au dispus, în două cauze penale, reținerea a trei inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.


„Din actele de urmărire penală  efectuate a rezultat că aceștia au deținut și comercializat droguri de mare risc, cocaină și comprimate ecstasy, către consumatori din județul Brașov.
De asemenea, unul dintre inculpați a fost prins în flagrant imediat ce a comercializat 45 grame cocaină, pentru suma de 3.000 lei,  asupra sa, fiind găsită, ascunsă în vestimentație, o altă cantitate din același tip de drog de mare risc”, se arată într-un comunicat al DIICOT.


În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate comprimate ecstasy, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.
Ieri,  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Brașov a dispus arestarea preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.
Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Brașov.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română. Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare