Delicte

[ViDEO] Serviciul Județean Anticorupție BRAȘOV, implicat în campania „M.A.I. etic, M.A.I. integru!” (VIDEO)

 

Pentru promovarea integrității funcționarilor Ministerului Afacerilor Interne, precum și în scopul conștientizării personalului M.A.I. și a cetățenilor cu privire la consecințele implicării în fapte de corupție și importanța semnalării acestora, în perioada mai – decembrie 2021, Direcția Generală Anticorupție, iar la nivel județean Serviciul Județean Anticorupție Brașov, desfășoară campania „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”.

Lansarea acesteia este inclusă în rândul evenimentelor care marchează data de 30 Mai – Ziua Aniversară a Direcției Generale Anticorupție – 16 ani de activitate.

„La activitățile de selectare a grupului țintă al campaniei am avut în vedere valorizarea personalului M.A.I. și, în același timp, relația cu cetățeanul, atât în ceea ce privește personalul cu funcții de conducere, cât și de execuție din cadrul structurilor centrale și teritoriale.
Pentru a atinge obiectivul general al campaniei, polițiștii anticorupție ai D.G.A cu atribuții pe linia activităților de prevenire vor organiza o serie de evenimente, la sediile structurilor M.A.I., în proximitatea zonelor în care personalul M.A.I. își desfășoară activitatea sau la sediul unor entități din sfera lor de competență. având ca subiect integritatea, beneficiile acesteia și riscurile abaterii de la comportamentul etic.
În cadrul activităților cu angajații M.A.I. şi beneficiarii serviciilor publice, vor fi distribuite materiale de promovare a campaniei (afișe, flyere și pliante). Tot pentru promovarea campaniei a fost realizat, în regim intern, cu resurse proprii, un spot video (n.r. vezi filmulețul alăturat)”, se arată într-un comunicat remis de SJA Brașov.

„Reiterăm faptul că Serviciul Județean Anticorupție Brașov pune la dispoziția cetățenilor, pentru a semnala fapte de corupție săvârșite de angajații Ministerului Afacerilor Interne, următoarele modalități de contact: sistemul telefonic gratuit Call-center Anticorupție 0800.806.806, adresele de e-mail petitii.dga@mai.gov.ro și brasov.dga@mai.gov.ro sau numărul de telefon/fax 0268.311.624”, au transmis reprezentanții SJA Brașov.

VEZI ȘI:

Un polițist BRAȘOVEAN a primit DIPLOMĂ DE INTEGRITATE cu ocazia Zilei Direcției Generale Anticorupție


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button