Delicte

Update. Depozit clandestin, descoperit de polițiștii brașoveni

Un depozit clandestin a fost descoperit de polițiștii brașoveni, în cazul în care au efectuat percheziții ieri.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Brașov au pus în executare 8 mandate de percheziție. Ei au descins la sediul unei societăți comerciale și la adresele reprezentanților acesteia. Cu această ocazie, au fost identificate articole de îmbrăcăminte cu însemnele unor mărci înregistrate, despre care există suspiciuni că ar contrafăcute, dar și alte produse, depozitate necorespunzător.

„Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal pe care polițiștii îl aveau în lucru și care viza punerea în circulație a produselor ce poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, iar, în baza investigațiior anterior efecutate, au fost emise inițial 7 mandate de percheziție domiciliară, apoi a mai fost identificat un depozit clandestin, motiv pentru care a fost obținut și pus în aplicare și cel de-al optulea mandat de percheziție domiciliară”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


„Cu ocazia activiăților au fost identificate și ridicate 1462 de articole de îmbrăcăminte cu însemnele unor mărci înregistrate, despre acestea polițiștii au suspiciuni că ar fi contrafăcute. Toate produsele identificate erau deținute cu scopul de a fi comercializate pe piața din municipiul Brașov, iar valoarea totală a acestora este de aproximativ 130.000 de lei. Totodată, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, sume de bani în lei și valută, în cuantum total de aproximativ 100.000 euro, pentru care există indicii temeinice că ar proveni din săvârșirea infracțiunii cercetate”, a mai informat el.

De asemenea, la un punct de lucru al persoanei juridice au fost găsite 580 kg de articole pirotehnice, din categoriile P1 și F1, pentru care s-a stabilit că spațiul de depozitare nu era autorizat cu această destinație, motiv pentru care polițiștii au dispus aplicarea unei sancțiuni contravenționale în valoare de 15.000 lei, dar și confiscarea articolelor pirotehnice.

Cercetările sunt continuate de polițiștii de la SICE, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Vezi și: Percheziții în Brașov, astăzi, la magazinele și locuințele unor persoane care ar vinde produse contrafăcute (video)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button